panelarrow

For deg som liker å lytte til musikk mens du trener

Mange elsker å kombinere musikk og trening. Kanskje vil det overraske deg å høre at det er vitenskapelige grunner til at de to går så godt sammen? Det finnes mange fordeler med å lytte til musikk mens du trener, men de koker alle ned til det enkle faktum at å lytte til musikk gjør at treningsøkten føles enklere. Musikk gir også mer velbehag, slik at du kan trene hardere enn du ville gjort i stillhet.

Velg et headset som passer deg og aktiviteten

Om du skal trene et sted du ikke kan eller ønsker å bruke høyttalere, er det viktig å finne et godt alternativ som passer både deg og aktiviteten din. Skal du gjøre rolig trening som for eksempel yoga eller pilates, kan det lønne seg med et par ørepropper.

For å unngå plagsomme ledninger som forstyrrer treningen bør du velge et par trådløse hodetelefoner. Er planen derimot at du skal ut og løpe, bør du finne et som sitter godt i øret eller på hodet. Dersom du er interessert i å stenge all annen lyd ute bør du se etter et headset med god støykansellering. I butikker på nett finner du et bredt utvalg som dekker alle behov.